Spring in het diepe!

AquaBootcamp

Uniek en intens!
Ravijn Bootcamp is een training voor mensen die iets anders, uitdagends zoeken. Anders dan alleen baantjes zwemmen. Het speelt in op de behoefte van mensen om lekker buiten te sporten.  Uniek in de gemeente Hellendoorn! De training vindt namelijk niet alleen plaats in de omgeving van Het Ravijn, maar ook in het water van Het Ravijn – zwem sport zorg -.

De training bestaat uit: duurtraining, spierversterkende oefeningen en intervaltraining, zowel buiten (omgeving Ravijn) als in het water. De nadruk ligt op de grote spiergroepen (armen, benen en romp). Tijdens de interval worden met name het hart en de longen getraind. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Bekijk de promo.

Voordeel van water
Het voordeel van water is de geringe impact op de gewrichten, terwijl het cardiovasculair systeem (conditie) verbetert en de kracht snel toeneemt. Door de constante druk van water kan de calorieverbranding in het water oplopen tot wel 40% meer ten opzichte van training op het land.

Crosstraining
Door de unieke combinatie van training in water én op het land is Bootcamp ook zeer geschikt als “crosstraining” (als ondersteuning van andere sporten) en/of als voorbereiding op (obstacle)runs, zoals bijvoorbeeld triatlons of de Strongmanrun.

Voor wie?
Bootcamp is zeer geschikt voor de fitte sporter, mannen en vrouwen. Maar ook als je conditie nog niet helemaal op peil is, kun je deelnemen aan de bootcamptraining. De instructeur zal je helpen bij het zoeken naar en het verleggen van je grenzen. Jij bepaalt zelf je limiet.

Binnen de lessen staan actie, afwisselende oefeningen en samenwerking centraal. Ga jij voor die pittige, stevige workout in een leuke groep, met een gediplomeerd en bevlogen instructeur? Kom dan naar Het Ravijn en join the club!

Voor wie?Mannen en vrouwen, 18+
Wanneer?Maandag 19.30 – 20.30 uur
Waar?In en rondom Het Ravijn – zwem sport zorg –
KledingLoopschoenen en kleding voor buiten
Badkleding, voor dames wordt badpak aanbevolen (t-shirt erover kan ook)
 Tarief€ 5,00 per les /11-lessenkaart € 50,00
Voor al onze activiteiten geldt: kom de eerste keer gratis kennismaken!
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×