Herfstvakantie

In de herfstvakantie is er weer genoeg te doen in Het Ravijn!

HeraSplash

Maandag 23 oktober kun je meedoen met leuke activiteiten in de sporthal, georganiseerd door Heracles Almelo en in samenwerking met Columbus kinderopvang. Natuurlijk verwachten we hier ook mascotte Bultje. En krijg je het te warm, dan neem je een lekkere duik in het zwembad. Heracles start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur in de sporthal. De Splash kun je nemen van 10.30 – 17.00 uur. Een kaartje voor deze activiteit kost €5.00 (dit is inclusief zwemmen), Heracles Kidsclubleden en deelnemers aan de zwem4daagse betalen maar €2.50. Leeftijd 4 t/m 12 jaar.

 

 

Zwem4Daagse

Maandag 23 oktober start de Zwem4Daagse. Deze duurt t/m donderdag 26 oktober en vindt plaats in het wedstrijdbad van 14.00 – 17.00 uur. Deelnemers t/m 12 jaar zwemmen 200 meter, alle overige deelnemers zwemmen 400 meter per dag. Je hoeft niet alleen banen te zwemmen maar kunt ook kiezen voor een uitdagend obstakel parcours. Dit maakt het extra spannend en leuk! Een kaart voor de Zwem4Daagse (inclusief vrijzwemmen) kost €7.00. Wil je ook naar de Heksendisco op vrijdag 27 oktober? Dan kun je een combi-kaart kopen voor €9.90. Met deze kaart doe je mee aan de Zwem4Daagse en heb je toegang tot de Heksendisco. Kaarten zijn al vanaf 9 oktober te koop bij de receptie.

 

Heksendisco

Jaaaaa……daar is ‘ie weer: De griezelig gezellige Heksendisco. Vrijdag 27 oktober van 19.00 – 12.00 uur. Wat moeten we over deze befaamde disco zeggen, behalve dat er weer heksen mee zullen dansen, het zwembad griezelig gezellig aangekleed is en de D.J. akelig leuke muziek draait? Oh ja, een los kaartje kost €4.00 en kom op tijd zodat de heksen lang van jullie kunnen genieten!

 

 

 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×